Sunday, 9 November 2008

sometimes u makes friends in the strangest places....

huhuhu......ok la pengalaman im....thr was time i play online games name MO SiANG really cool game^^hrmm mase tu thr is girl character name farah i know her/his x tahu la jantina sebenar aper kan...tapi masa tu im lv 19 dan sejak slalu jer bertembung ngan dia sehingga la hehehe...faham2 jerla tapi tu dlm game...dan skrang nie dia dah x main sedih gak....kwn lame pastu bila lvl 33 jumpa sakura79 and the most weird things is she's now my adopted sis^^ dprd game sehingga jadi kakak angkat...we never meet each other but i did hear her voice..pure female^^skrang sms ngan dia jer...tukar2 pendapat ngan share problem^^....x sangka kan dr game sehingga dpt melahirkan hubungan sampai tahap nie....."sometimes u make firends in the strangest places " by forest gump....hrmm....aku ade lagi sorang kakak angkat nama farhana alim2 skit kakak tu tapi kenal dlm ym^^ kalu nk email diaorg x leh ok^^huhuhu.....kadang2 aku tertanya if everything happen for a reason ??? hrmm entahla tapi aku percaya God decide wht the best for us...and for me i meet them (my adopted sis ) i'm really happy dan gratefull to the God.....walaupun x pernah besua but hey we looking at the same moon.

2 comments:

Fye_Near said...

wah, good for u.. u found new adopted sis :)
anyway, u should try create own ur own template.. it is quite easy
n don't forget to active your blog.. i've bookmarked it XD

arrabe' said...

berjaga jaga juga dekat intenet ni macam orang ada..
beware of them.
tapi insyaallah ur sis, is a nice person

 

Design By:
SkinCorner