Saturday, 29 November 2008

Selalu bertembung ngan awekz cun....jodoh ker hehe

Stakat bertemu dgn perempuan cantik biasa la kan selalu kita jumpa kat pasar atau supermarket ker tapi aku ingat gi....masa pergi FAMA kat UPM Bangi aku masuk la dewan C bahagian makanan huhu aku punya fav....then aku nampak la si minah nie punya la cun.......cair aku tapi x per la x kan nk mengorat kot...aku pun jln2...lepas tu aku tersempak dia lagi padahal kami jln yg berbeza
aku ckp dlm hati aku ala kebetulan jer...aku pun teruskan perjalanan tgk ape2 mkn yg dijual tiba2 tersempak dia lagi....lebih dr 5 atau 6 kali...dan aku nk keluar dr dewan tu pun tersempak dia lagi padahal dewan tu besar 2 tingkat jodoh ker hehe.....Pastu bln 29 NOV aku gi TESCO EXTRA aku tersempak dgn kwn aku Faez dia kejer kat situ umo kami same tapi x rugi ker ??? yer la thn depan nk SPM kan lebih baik buat ulangkaji.....kalu nk meringankan beban ibu bapa blaja la elok2 guna masa tu dgn berfaedah......bila dah sampai time kita kene kejer kita kejer la....aku ase tujuan diaorg kejer nie bkn nk menyimpan sgt tapi beli hp br...top up haizz remaja skarang nie aper nk jadi.....padahal kasut skolah pun mak bapak dok tolong beli tapi x per la pilihan masing2 hehe anyway kat TEsco pun aku jumpa awet cun..dan byk kali aku bertembung ngan dia.......jodoh lagi huhu.....

2 comments:

lillah said...

hehehe.. lawak nyer..
alahai adik..

ingatkan dah graduan upm..
rupanya blum spm..

tergelak akak baca..

insya'Allah.. adik baik, nanti dpt yg baik ye dik.. hehehe.. nak gelak lagi! tak tahan ar.. :D

Normalhuman said...

ceh.......

 

Design By:
SkinCorner