Friday, 14 November 2008

End of School...........

Hari Jumaat yg bertarikh 14 Nov 2008 merupakan hari terakhir aku skolah bg thn 2008...bestnyer^^ aku dtg skolah cam biasa pada pg tu baca yasin...habis baca yasin aku ngan kwn2 aku masuk kelas dgr lagu kat tipon tapi sume lagu jiwang la mat jiwang la katakan....aku bkn ske sgt tapi x per layan jer la......mula2 aku ingat x nk datang tapi ade jamuan KFC hehe....ape lagi rezeki jgn ditolak...^^ kami sume dok kat kelas nk tunggu teacher kami beli kfc tiba2 teacher ada mesyuarat camner nie ??? diaorg tipon pizza...pastu pizza lak x dpt hantar atau x bukak lagi kedai x ingat la plak... =.=" lepas tu Carmeline,Ratheeshah ngan Joanna...diorg ckp nk gi beli KFC tanpa teacher la x tahu la diaorg gi camner...aku dah lapar nie ><"....sementara menunggu diaorg aku main UNO attack haha....aku bkn tahu men pun round pertama aku dpt tempat 3 kira ok la round 2 aku klh T.T tapi round 3 aku UNO game beb..!! hehe....first place bangga giler aku nie.....KFC KFC KFC jam menunjukkan pukul 12 KFC x sampai lagi nk gi solat nie.. .><" br nk belah KFC dah sampai fuh...tepat pada masanya....
kami sme mkn pastu tangkap gambar bersama...mmg best la.......kire ok la kan tapi x sempat mkn kek la T.T dah nk balik gi solat....anyway just want to wish u all happy holiday......see y'all in 2009 ok...Asalammualaikum

1 comment:

arrabe' said...

teringat zaman sekolah, bila da abis periksa, bosan teramat..
cikgu pun tak masuk kelas, asik mesyuarat.
very bored !!
tu yang banyak bazir masa tu, borak, games, kad.. ish3..

 

Design By:
SkinCorner